Passioner & Grænser

 

Mine passioner er overordnet, magten, det at søge og finde grænser, samt drive mit legetøj over grænsen med vellyst og engagement.

Jeg nyder at lege med smerten som et grundlæggende redskab, at pine og plage mine slaver bringer glæde i mit sind, men smerten kan også byttes ud med magten, uden at gøre legen mindre sjov for mig. Det primære, essencen i BDSM for mig er hengivelsen og underkastelsen fra min slave, om den skal tages med magt, lokkes frem eller om den bliver overleveret til mig. 

Mine primære hovedinteresser er pt. rebbondage af forskellige arter, nåle (som altid), medical inspirerede lege som sammensyning og andre sutur relaterede fantasier, saltvandsindsprøjtninger, langtidsseancer, wc træning, objektificering, elektro... Og så bliver det ellers bare ved og ved - der er ikke meget, jeg ikke nyder at begive mig ud i. 

Jeg nyder erfarne og ældre slaver, der er afklaret med lyster, grænser osv, men kan også finde fornøjelse i de mere nye og grønne slaver. Dog er fælles for begge, at jeg nyder mit legetøj bedre, når jeg er mere velkendt med dem, derfor har jeg legekontrakter, hvor det er muligt at lave en fast længevarende aftale med mig. Disse kontrakter er altid sammensat af os i fællesskab, mht. til tid og økonomi. Er du interesseret i et kontraktforløb, skal du kontakte mig på e-mail. Til det kræves, at vi har en seance sammen, hvor vi afstemmer kemi og forventninger.

Mine grænser er få, de omhandler lege, rollespil og fantasier der involverer børn/mindreårige, dyr og familierelationer. Derudover dyrker jeg ikke sex med mine slaver, dette er uhørt i min optik.  Jeg besvarer ikke henvendelser der omhandler dette - Og det skal selvfølgelig respekteres.